Haemme sosiaali- ja terveysturvan asiantuntijaa

Crohn ja Colitis ry on valtakunnallinen potilasjärjestö IBD:tä (Inflammatory Bowel Disease) eli tulehduksellista tai muuta suolistosairautta sairastaville ja heidän läheisilleen. Crohnin tautia ja colitis ulcerosaa sairastaa Suomessa lähes 50 000 henkilöä ja yhdistyksessä on noin 8000 jäsentä.

Haemme sosiaali- ja terveysturvan asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaamaan yhdistyksen edunvalvonta- ja vaikuttamistyöstä sekä sosiaali- ja terveysturvaan liittyvästä ohjauksesta ja neuvonnasta.

Sosiaali- ja terveysturvan asiantuntija

  • Vastaa yhdistyksen edunvalvonta- ja vaikuttamistyöstä
  • Seuraa sosiaali- ja terveydenhuollon lainsäädäntöä
  • Laatii sosiaali- ja terveydenhuollon ajankohtaisiin asioihin liittyviä lausuntoja, kannanottoja ja mielipidekirjoituksia yhdessä toiminnanjohtajan kanssa
  • Osallistuu verkostoyhteistyöhön ja eri työryhmiin
  • Neuvoo ja ohjaa sosiaalioikeudellisissa ja sosiaaliturvaan liittyvissä kysymyksissä sekä Kelan etuuksissa
  • Vastaa sosiaali- ja terveydenhuollon asioiden ja muutoksien viestimisestä yhdistyksen eri viestintäkanavissa
  • Toimii asiantuntijana koulutus- ja tiedotustilaisuuksissa
  • Järjestää luento- ja seminaaritilaisuuksia
  • Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta vastaavista työtehtävistä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, esiintymiskykyä, aktiivista ja joustavaa työotetta, koulutuskokemusta sekä selkeää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Arvostamme ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme merkityksellisen ja monipuolisen työn, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä, vaikuttaa oman työn sisältöön sekä innostuneen ja sitoutuneen työyhteisön ja joustavat työajat.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista. Työsuhteessa noudatetaan sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, palkkauksen perusteena on vaativuusryhmä 6. Työ alkaa 2.5.2019 tai sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Tampereella.

Vapaamuotoinen hakemus, CV ja lyhyt 1-2 minuutin videoesittely itsestäsi pyydetään lähettämään sunnuntaihin 3.3.2019 klo 24:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@ibd.fi

Tehtävään liittyvät tiedustelut perjantaina 15.2. klo 14-16 ja torstaina 21.2.klo 10-12 puhelimitse 040 031 5383 / Ulla Suvanto. Haastattelut pidetään keskiviikkona 20.3.2019 Tampereella.