Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.

Äänestä uusi Nuorisotiimi!

Nuorisotiimi toimii 18-30-vuotiaiden suolistosairautta sairastavien, eli Crocojen äänenä yhdistyksessä. Nuorisotiimi mahdollistaa vertaistukiviikonloppuja ja verkkovertaistukea valtakunnallisesti sekä edustaa Suomea European Youth Meetingeissä. 

Tiimiin valitaan äänimäärän perusteella kolme varsinaista jäsentä sekä varajäsen. Kokoonpanoon kuuluu jo aiemmasta tiimistä kiintiöpaikalla jatkava Simo. Varajäsen korvaa varsinaisen jäsenen, jos jäsen jättäytyy tiimistä pois kokonaan toimikauden aikana.

Tiimin kokoonpanon äänestää 18-30-vuotiaat yhdistyksen jäsenet. Äänestys on avoinna 8.12. 15.12. saakka, IBD-lehden toimitusviivästyksen vuoksi postilakon aikana. Uusi tiimi julkaistaan tammikuussa 2020. Äänestyslomakkeeseen pääset tästä!

Uuden tiimin toimikausi on vuodet 2020-2021.
Tutustu ehdokkaisiin:

Heips! 
Mie oon Enni, Helsingissä asuva 20-vuotias nuori nainen. Persoonaltani olen todella menevä, sosiaalinen sekä avoin. Vastapuoleisesti osaan myös toimia kuuntelijana.  Olen nyt jo muutamia vuosia toiminut vapaaehtoisena vertaistoimijana järjestäen alueellisia tapaamisia ensin Järvenpäässä ja sittemmin Helsingissä, lisäksi vedän vertaistuki chatteja laidasta laitaan netin puolella. Vapaaehtoistoiminnasta seuraava steppi itelle olis nuorisotiimin pääseminen. Ois mahtava päästä mukaan vaikuttamaan ja toteuttamaan vertaistukea vielä enemmän.

Hei.
Olen Jere Ikonen 26v Järvenpääläinen.
Haen nuorisotiimiin sillä olin edelliselle kaudella mukana toiminnassa ja nautin paljon siitä mitä nuorisotiimissä olen päässyt tekemään, kuten Croco-viikonlopun suunnittelu ja järjestäminen. Nuorisotiimin somen päivittäminen on myös mukavaa. Edellisellä kaudella olimme hyvin toimiva tiimi, joten mielläni jatkaisin vielä nuorisotiimissä. Nuorisotiimin lisäksi kokemusta löytyy aluetapaamisten järjestämisestä ja chattien vetämisestä joten toisin monipuolista kokemusta tiimiin. Äänestä minua jos susta tuntuu että olisin sopiva henkilö jatkamaan tiimissä.

Hei, 
olen Elina, 19-vuotias nuori nainen Etelä-Pohjanmaalta. Valmistuin keväällä lukiosta ja nyt vietän välivuotta. Olen kirjoittanut IBD:stä blogia Reunapaikalle jo parin vuoden ajan, ja lisäksi ollut mukana yhdistyksen vapaaehtoistoiminnassa. Olen myös sometiimin jäsen.

Mielestäni on valtavan tärkeää, että nuorten asemaan kiinnitetään huomiota. Olen valmis sitoutumaan toimintaan ja tiimityö on minulle tuttua. Uskon, että olisin hyvä valinta nuorisotiimiin!

 

Hei
Olen Nina, kotoisin Turusta ja olen syntynyt 2000 vuonna ja olen iloinen, sosiaalinen ja pirteä ihminen. Lähden opiskelemaan nyt syksynä 2019 vuonna lähihoitajaksi.  Auttaminen ja ystävällisyys tulee multa ihan luonnostaan ja pidän niitä tärkeinä asioina. Haluaisin alkaa tekemään vapaaehtoistyötä IBD:hen liittyen, koska itselle vertaistuki on ollut aina tosi tärkeää ja ollut yksi voimavara sairauden kanssa jaksamiseen. Ja itse olen ollut mukana vertaistuki tapahtumissa ja ne on mielestäni tosi ihania ja hyviä hetkiä.

Äänestyslomakkeeseen pääset tästä!