Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Varsinais-Suomi / Turku: Pikkujoulut: Ruokailu ja Suomi nauraa -esitys

23.11. klo 17:00 - 22:00

Tervetuloa viettämään pikkujouluja la 23.11. klo 20 Suomi Nauraa – Stand Up Show’n merkeissä Turun konserttitalolle, Aninkaistenkatu 9!

Lavalle nousevat kansanjoukkojen kiihkeästi rakastama vikkeläkielinen Jaakko Saariluoma, ärsyttävätkin asiat huumoriksi kääntävä, yleisön rakastama Heli Sutela ja armottoman hauska Ilari Johansson. Sensaatiomaisessa suosiossa olevat ja lukuisia loppuunmyytyjä keikkoja takovat Jussi Simola ja Jape Grönroos. Mukana myös komiikka arkisista asioista ammentava Ursula Herlin ja keski-ikäinen teini Kaisa Pylkkänen.

Lipun hinta jäsenille on 32 € ja ei-jäsenille 42 €. Meille on varattu 20 lippua. Yhteinen ruokailu ennen esitystä klo 17, katso alta tarkemmat tiedot.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään su 13.10. lomakkeella. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova, ja ilmoittautumalla sitoudut lunastamaan valitsemasi lipun/liput.

Saat laskun lipuista ilmoittautumisessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Tarkistathan kaikki sähköpostisi kansiot ja välilehdet, lasku voi mennä roskapostikansioon.

Jos käytössäsi ei ole sähköpostia tai haluat muusta syystä paperisen laskun, ota yhteyttä järjestösuunnittelija Leenaan: leena.tuutijarvi@ibd.fi, p. 040 670 8628.

Ennen Stand Up Showt’ta on yhteinen ruokailu klo 17.00 Tori’o ravintolassa (kauppatorilla). Yhdistys tukee ruokailua 10€/ jäsen, muille ruokailu on omakustanteinen. Jokainen valitsee ruokansa listalta, ja ilmoittaa vertaistoimija Sadulle 16.11. mennessä valitsemansa ruuat. Katso ruokalista tori’on sivulta: https://www.torio.fi/menu

Olet tervetullut mukaan vertaistapaamisiin, olipa sinulla tulehduksellinen suolistosairaus, ärtyvän suolen oireyhtymä, mikroskooppinen koliitti, sappihapporipuli, divertikuloosi, kloridiripuli tai muu suolistosairaus. Myös sairastavien läheiset voivat osallistua! Yhdistyksen jäsenyyttä ei tarvita. Alueellisia tapaamisia järjestävät yhdistyksen vapaaehtoiset vertaistoimijat.

Tiedot

Päivämäärä:
23.11.
Aika:
17:00 - 22:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Turun konserttitalo
Aninkaistenkatu 9
Turku,
+ Google Map