Uusimaa / Helsinki: Pikkujoulut
23.11. klo 18:00 - 21:00
Tervetuloa viettämään Helsinki-Uusimaan pikkujouluja lauantaina 23.11. klo 18 Ravintola Vltavan Havel – kabinettiin (os. Elielinaukio 2).
Menut ja hinnat:
Liha ja kala menut 42,20 €/ jäsen, 52,20€/ ei-jäsen
Kasvis-menu 35,60 €/ jäsen, 45,60 €/ ei-jäsen
Saat laskun valitsemistasi ruoista antamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Olethan yhteydessä, jos tarvitset paperin laskun järjestösuunnittelija Susannaan: susanna.nikkanen@ibd.fi tai 045 1240 110.
Mukaan mahtuu 25 osallistujaa, ilmoittautumiset lomakkeella viimeistään 6.11. Ilmoitathan samalla mahdolliset ruoka-ainerajoitteet sekä ruokavalintasi (valitse alta). Jos listalta ei löydy mitään sopivaa, niin laitathan viestiä suoraan vertaistoimija Katrille: katri.tuominen@gmail.com, ja räätälöidään ruokavalioon sopiva annos ravintolan kanssa.
Alkuruoat (valitse toinen vaihtoehdoista)
VLTAVAN KERMAINEN SAVUKALAKEITTO (L)
Vltavassa pintasavustettua lohta ja Pielisen savuahventa kermaisessa liemessä. Keiton rinnalla tarjoillaan lämmintä levain-leipää.
TAI
PUNAJUURICARPACCIO (VE, G, PÄ)
Ohueksi leikattua suolattua punajuurta, paahdettuja ja glaseerattuja pinjansiemeniä, savujuustomajoneesia, rucolaa ja rapeaksi paahdettua mausteista Anamma-soijarouhetta
Pääruoka (valitse kolmesta vaihtoehdosta)
LIHA: PARILOITUA HÄRÄNRINTAA (L, G, A)
Vltavassa yön yli haudutettua, prässättyä ja pariloitua häränrintaa, valkosipuliperunagratiinia ja punaviinikastiketta
TAI
KALA: PINTASAVUSTETTUA LOHTA (L, G)
Vltavassa pintasavustettua lohta, kermaista salvia-tattikastiketta, valkosipuliperunagratiinia ja paahdettua punajuurta
TAI
KASVIS: METSÄSIENIKÄÄRYLEET (VE, G)
Metsäsienikääryleitä, salvia-tattikastiketta, puolukkaa ja pinaattiperunamuusia.
Jälkiruoat (valitse toinen vaihtoehdoista)
MARLENKA (G, PÄ)
Tšekkiläistä hunaja-kinuskikakkua, vaniljajäätelöä, tuoreita marjoja ja kinuskikastiketta
TAI
UUNIJÄÄTELÖ (L, G)
Vaniljajäätelöä, mehevää porkkanakakkua, marenkia ja tuoreita marjoja. Sisältää mantelia.