Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Nuorten Camp Espoossa

22.11. - 23.11.

Potilasjärjestöjen yhteistyössä järjestettävä Nuorten Camp viikonloppuleiri järjestetään tänä vuonna 22.-23.11.2024 Espoossa, Backbyn kartanolla.

Nuorten Camp viikonloppuleiri on pitkäaikaissairautta sairastaville nuorille, joiden hoito on siirtynyt tai on siirtymässä lastensairaalasta aikuisten puolelle ja joiden hoitokontakti on HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa.

Ohjelmassa on muun muassa erilaisia luentoja ja työpajoja sekä mukavaa yhteistä toimintaa. Leirillä on mukana myös vertaisnuoria, joilla on kokemusta sairastamisen eri vaiheista. Leiri alkaa perjantaiaamuna ja päättyy lauantai-iltapäivällä.

Osallistumismaksu on 30 €, mikä sisältää ruokailut, ohjelman sekä majoituksen kahden hengen huoneissa. Yhdistyksemme voi korvata myös päivän matkakulut julkisen kulkuneuvon mukaan, eli otathan matkakuitit talteen tätä varten.

Ilmoittaudu mukaan 6.10. mennessä ilmoittautumislomakkeella.

Mukana tapahtumassa on HUS sekä 6 potilasjärjestöä: Suomen Hemofilia yhdistys ry, IBD ja muut suolistosairaudet ry, Munuais- ja maksaliitto ry, Pääkaupunkiseudun diabetesyhdistys ry, Suomen Reumaliitto ry ja Sydänlapset ja -aikuiset ry.

Jos tulee mieleen mitä tahansa tapahtumaan liittyviä kysymyksiä, olethan yhteydessä järjestösuunnittelija Susannaan: susanna.nikkanen@ibd.fi, p. 045 124 0110.

Tiedot

Alkaa:
22.11.
Loppuu:
23.11.
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Backbyn kartano
Bodomintie 67
Espoo,
+ Google Map