Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.

Iiris Heikkinen yhdistyksen järjestöassistentiksi

Yhdistyksen vertaistoiminnan ja viestinnän parissa työskentelevä Iiris Heikkinen on aloittanut yhdistyksen järjestöassistenttina. Iiris on tehnyt aiemmin monenlaisia järjestötehtäviä vapaaehtoisena. Viestintä on hänelle tuttua erityisesti somessa, missä hän on ollut omilla kanavillaan vertaistukena suolistosairautta sairastaville ja avanneleikatuille henkilöille.

Aloitan ilolla uudessa työssä yhdistyksessä. Olen pitkään toivonut, että voisin tehdä vertaistukityötä enemmänkin ja myös kasvotusten. Rakastan kirjoittamista ja kaikenlaista viestintää, ja on innostavaa päästä tekemään sitä yhdistyksen töissä.

Iiris tulee olemaan tuttu näky erityisesti yhdistyksen nuorten toiminnan parissa sillä hän on mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa nuorten kasvokkaisia ja verkossa tapahtuvia tapaamisia. Yhtenä painopisteenä on nuorten Discordissa tapahtuvan vertaistoiminnan kehittäminen.

Olin itse nuori, kun sairastuin suolistosairauteen ja minulle tehtiin avanneleikkaus. Tiedän, miten pelottavaa ja ahdistavaa sairastuminen voi olla. Nuorten toimintaan haluan olla tuomassa lisää yhteisöllisyyttä ja turvallisuuden tuntua, niin että nuorille jäisi kokemus siitä, etteivät he ole sairautensa kanssa yksin.

Iiriksen tavoitat sähköpostilla iiris.heikkinen@ibd.fi sekä puhelimitse 040 653 5070.

Linnea Heikkinen