Keskustelupalsta

Keskustelupalstalle pääset kirjautumaan tästä>>
Palsta on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.

Keskustelupalstalla voi lukea ja kysyä anonyymisti tai omalla nimellä muiden kokemuksia. Osa keskustelualueista näkyy myös palstalle kirjautumattomille henkilöille. Keskustelupalstalla myös suolistosairauksia sairastavien läheiset voivat osallistua keskusteluun.

Anonyymiys ja säännöt

Jos haluat kirjoittaa anonyymisti, muutathan nimimerkkisi. Jos nimimerkkiä ei vaihda, keskustelupalstan nimimerkkinä näkyy oletusarvoisesti muutoin koko nimi. Vaihda palstalla käytettävä nimimerkki keskustelupalstan sivupalkista löytyvän ”Omat tiedot” -linkin kautta painamalla sivulla olevaa ”Muokkaa”-nappia. Omien tietojen kautta voit myös lisätä itsellesi profiilikuvan sekä lukea ja lähettää yksityisviestejä muille keskustelupalstan käyttäjille.

Huomioithan myös, että keskustelupalstalle voivat kirjoittaa vain sisäänkirjautuneet, mutta osa keskustelupalstan sisällöstä on avoimesti luettavissa kaikille.

Keskustelupalstaa koskevat verkkovertaistoiminnan säännöt, jotka löydät täältä>>
Keskustelupalstaa valvovat vapaaehtoiset moderaattorit yhdistyksen työntekijän tuella.

Tunnukset ja nimimerkki

Yhdistyksen jäsenenä pääset luomaan käyttäjätunnuksen kirjautumalla Jäsensivuille. Siirry sen jälkeen yläpalkista kohtaan Extranet, tai siirry muutoin sivulle www.ibd.fi. Keskustelupalsta löytyy suoraan osoiteesta www.ibd.fi/keskustelupalsta. Tälle ohjesivulla pääset polkua Vertaistuki > Verkkovertaistuki > Keskustelupalsta.

Muut voivat pyytää keskustelupalstan tunnuksia tällä lomakkeella.

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Syötä kuvan teksti kenttään
    captcha

    Ongelmatilanteissa ota yhteys: info(a)ibd.fi