Asiantuntijaluennot

Yhdistys järjestää eri teemaisia asiantuntijoiden liveluentoja Facebook-sivuillamme. Kaikki asiantuntijoiden luennot löydät myös YouTube-kanavaltamme.

Asiantuntijaluennoilla käsitellään aihetta yleisesti suolistosairautta sairastavan näkökulmasta, ja katselijoilla on mahdollisuus liven aikana kysyä kysymyksiä tai kertoa omia kokemuksiaan kommenttiosiossa. Huomioithan, että liveluennon aikana ei ole mahdollisuutta henkilökohtaiseen neuvontaan.

Syksyn 2021 asiantuntijaluennot:

  • Keskiviikko 27.10. klo 18.00 Suolistosairaudet ja ruokasuhde. Syömishäiriöliiton asiantuntija Katri Mikkilä.

Osassa luentoja on mahdollisuus Chat-kysymyksiin ja keskusteluun.

Joidenkin asiantuntijaluentojen yhteydessä järjestämme myös chatin. Chatit järjestämme Tukinet-sivustolla. Liveluentojen jälkeen järjestettävissä chateissa ovat mukana luennon asiantuntija sekä IBD ja muut suolistosairaudet ry:n työntekijä. Chateissa on mahdollisuus esittää anonyymisti asiantuntijoille kysymyksiä sekä keskustella muiden vertaisten kanssa.

Chattiin ei tarvitse erikseen rekisteröityä, vaan keskustelu tapahtuu anonyymisti nimimerkillä. Pääset mukaan keskusteluun kirjoittamalla viestisi chat-ikkunan alareunassa olevaan tekstikenttään ja painamalla “enter”. Tämän jälkeen chat -järjestelmä pyytää sinua ilmoittamaan nimimerkin, jolla haluat esiintyä keskustelussa. Chat-keskustelussa ovat mukana IBD ja muut suolistosairaudet ry:n työntekijä.

Chatissa noudatetaan netikettiä  sekä yhdistyksen verkkovertaistoiminnan sääntöjä. Vertaisohjaajat voivat antaa kirjoittajille varoituksia, tai poistaa kirjoittajan chatistä, jos sääntöjä ei noudateta.