Bannerissa koivunsilmuja ja teksti vuosikokous verkossa 22.5.2021.

Asiantuntijaluennot

Yhdistys järjestää eri teemaisia asiantuntijoiden liveluentoja Facebook-sivuillamme.
Asiantuntijaluennoilla käsitellään aihetta yleisesti suolistosairautta sairastavan näkökulmasta, ja katselijoilla on mahdollisuus liven aikana kysyä kysymyksiä tai kertoa omia kokemuksiaan kommenttiosiossa. Huomioithan, että liveluennon aikana ei ole mahdollisuutta henkilökohtaiseen neuvontaan.

Voit lähettää aiheideoita liveluentoihimme sähköpostitse osoitteeseen laura.makinen@ibd.fi.

Kevään 2021 asiantuntijalivet Facebookissa

IBD ja suunterveys – keskiviikko 24.3. klo 18.00
Hammaslääkäri Enna Puolakkainen. Voit lähettää luennoitsijalle ennakkoon kysymyksiä aiheeseen liittyen sähköpostitse osoitteeseen laura.makinen@ibd.fi.
Kysymykset käsitellään luottamuksellisesti ja välitetään asiantuntijalle nimettömänä.
Liven jälkeen keskustelu jatkuu klo 18.30-19.30 chatissa Tukinet-sivustolla.

Stressin vaikutus mieleen ja kehoon eri ikävaiheissa – tiistai 11.5. klo 18.00
Psykoterapeutti, seksuaaliterapeutti Jaana Kotiranta. Luennolle ei tarvitse ilmoittautua.
Luennon aiheesta on mahdollista keskustella vertaisten kanssa Zoomissa tiistaina 18.5. kello 18.00. Keskustelussa on mukana myös Jaana Kotiranta. Ilmoittaudu Zoomissa olevaan vertaiskeskusteluun sähköpostitse hankevastaava Maria Joutsenelle, niin saat linkin tapaamiseen: maria.joutsen@ibd.fi

Aikaisemmat asiantuntijoiden liveluennot löydät Facebook-sivumme lisäksi myös YouTube-kanavaltamme.

Osassa luentoja on mahdollisuus Chat-kysymyksiin ja keskusteluun

Monien asiantuntijaluentojen yhteydessä järjestämme myös chatin. Chatit järjestämme Tukinet-sivustolla. Liveluentojen jälkeen järjestettävissä chateissa ovat mukana luennon asiantuntija sekä IBD ja muut suolistosairaudet ry:n työntekijä. Chateissa on mahdollisuus esittää anonyymisti asiantuntijoille kysymyksiä sekä keskustella muiden vertaisten kanssa.

Chattiin ei tarvitse erikseen rekisteröityä, vaan keskustelu tapahtuu anonyymisti nimimerkillä. Pääset mukaan keskusteluun kirjoittamalla viestisi chat-ikkunan alareunassa olevaan tekstikenttään ja painamalla “enter”. Tämän jälkeen chat -järjestelmä pyytää sinua ilmoittamaan nimimerkin, jolla haluat esiintyä keskustelussa. Chat-keskustelussa ovat mukana IBD ja muut suolistosairaudet ry:n työntekijä.

Chatissa noudatetaan netikettiä  sekä yhdistyksen verkkovertaistoiminnan sääntöjä. Vertaisohjaajat voivat antaa kirjoittajille varoituksia, tai poistaa kirjoittajan chatistä, jos sääntöjä ei noudateta.