Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Vertaisilta pariskunnille verkossa

9.11. klo 17:30 - 19:30

7.–13.11. vietetään valtakunnallista Parisuhdeviikkoa. Tervetuloa mukaan vertaisiltaan pariskunnille, joissa toinen tai molemmat sairastavat suolistosairautta!

Vertaisilta pariskunnille ke 9.11. klo 17.30 Teamsissa tarjoaa vertaistukea ja antoisan pysähtymishetken suhteen äärelle. Mikä meillä on hyvää ja toimii?

Illassa vertaispariskunnat kertovat omia kokemuksiaan arjesta sairauden kanssa ja sen vaikutuksista parisuhteeseen. Illan aikana on mahdollista keskustella teemasta vertaisten kanssa.

Ilmoittaudu kumppanisi kanssa mukaan viimeistään 3.11. ilmoittautumislomakkeella. Lähetämme osallistumislinkin ilmoittautuneille ennen tapaamista. Lämpimästi tervetuloa vaihtamaan kokemuksia ja samaan vertaistukea muilta pareilta!

Pidämme illan videoyhteydellä Teamsissa, eli osallistua voi vaikka omalta kotisohvalta. Osallistumista varten tarvitset vain tietokoneen tai älypuhelimen, sekä kameran ja mikrofonin (tietokoneen/älypuhelimen mikrofoni riittää).

Lisätietoa voi kysyä järjestösuunnittelija Leena Tuutijärveltä: leena.tuutijarvi@ibd.fi, 040 670 8628. Lämpimästi tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
9.11.
Aika:
17:30 - 19:30
Tapahtumaluokka: