Instagram-kilpailu

Instagram-kilpailun säännöt:

 1. Arvonnan järjestäjä
  Arvonnan järjestää Crohn ja Colitis ry
 2. Osallistumisaika
  Osallistumisaika on IBD-viikko 1.–6.12.2015. Parhaat kuvat tai videot palkitaan viikolla 50.
 3. Osallistuminen
  Arvontaan osallistutaan julkaisemalla valokuva tai video jääkiekko-ottelusta IBD-viikolla Instagramissa tunnisteilla #ibdviikko #ibdliiga ja #ibdaware. Osallistuminen edellyttää, että osallistujan Instagram-tili on julkinen. Sama henkilö voi osallistua arvontaan useammalla kuvalla ja/tai videolla, mutta yksi henkilö voi voittaa vain yhden palkinnon.Osallistujan tulee omistaa kaikki oikeudet julkaisemiinsa kuviin ja videoihin. Osallistuja vastaa kuvien ja videoiden sisällön sopivuudesta. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.
 1. Oikeudet kuviin ja -videoihin
  Osallistuja luovuttaa arvonnan järjestäjälle oikeuden käyttää arvontaan ladattuja kuvia ja videoita kaikessa arvontaan liittyvässä viestinnässä ja Crohn ja Colitis ry:n markkinoinnissa ilman erillistä korvausta ja suostumusta.
 2. Palkinnot
  Palkinnoksi kaikkien kuvien lähettäneiden kesken arvotaan jääkiekko- ja IBD-aiheisia palkintoja. Yksi henkilö voi voittaa vain yhden palkinnon. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.
 3. Voitoista ilmoittaminen
  Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti yksityisviestillä Instagramissa. Tämä edellyttää, että osallistuja seuraa Crohn ja Colitista (@crohnjacolitis) Instagramissa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, on arvonnan järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja. Voittajien nimet julkaistaan Crohn ja Colitis ry:n Instagramissa, Facebookissa, Snäpchatissä ja internetsivuilla.
 4. Henkilötiedot
  Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla, eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Arvonta ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin.
 5. Arvonnan järjestäjän vastuu
  Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä. Arvonnan järjestäjä ei myöskään ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
 6. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
  Osallistumalla arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä ja niitä koskevia arvonnan järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.