Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Hyvinvointia elämään -kirjoittamisryhmä yli 60 -vuotiaille

1.10. klo 14:00 - 19.11. klo 15:30

Tervetuloa mukaan Hyvinvointia elämään -kirjoittamisryhmään,

joka kokoontuu tiistaisin klo 14.00–15.30

seitsemän kertaa 1.10–19.11. välisenä aikana

(koululaisten syyslomaviikolla 15.10. ei kokoontumista)

verkkototeutuksena Zoom -tapaamisina

 

Ohjaaja Armi Kurkikangas johdattelee lempeästi omakohtaisten kokemusten käsittelyyn kirjoittamisen suojassa. Et tarvitse aiempaa kokemusta luovasta kirjoittamisesta tai erityistä kirjallisuuden tuntemusta. Saat jakaa ajatuksiasi sen verran kuin sinusta hyvältä tuntuu.

Ilmoittaudu sitovasti ryhmään. Ilmoittautuminen päättyy ke 25.9.24. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistuminen on maksutonta.

Jokaisen ryhmään tulevan kanssa käydään ennakkokeskustelu puhelimitse. Varaa ilmoittautumislomakkeen kautta aika perjantaina 27.9.24 tapahtuvaan maksuttomaan n. 15 min keskusteluun, jonka aikana tutustut ohjaajaan ja saat kysyä lisää ryhmän toimintatavoista.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen

Toiminta noudattaa turvallisen tilan periaatetta.

 

Kirjallisuusterapiaryhmässä tarkastellaan omaa hyvinvointia. Mistä se sinulla koostuu? Millaiset asiat lisäävät sitä? Entä, mitkä puolestaan vähentävät sitä? Onko jokin hyvinvoinnin osa-alue, jonka äärelle haluat pysähtyä ja paneutua tarkemmin. Lähdetään liikkeelle pehmeästi ja syvennytään aiheen pariin kerta kerralta. Ryhmän tavoitteita ovat omien ajatusten ja tunteiden selventäminen suhteessa hyvinvointiin ja omaan elämään sekä itsetuntemuksen, vertaistuen ja voimavarojen lisääminen.

 

Ohjaaja:

Armi Kurkikangas, LTO, KM, opettaja, seksuaalineuvoja (SSS), seksuaaliterapeutti (Sexpo), kirjallisuusterapiaohjaaja, kirjallisuusterapeuttikoulutuksessa (2023–2024), draamapedagogi, vokologi

Tiedot

Alkaa:
1.10. klo 14:00
Loppuu:
19.11. klo 15:30